«رمضان» در لغت از «رمضاء» به معناى شدت حرارت گرفته شده و به معناى سوزانيدن مى باشد. [1] چون در اين ماه گناهان انسان بخشيده مى شود، به اين ماه مبارك رمضان گفته اند.
«رمضان» در لغت از «رمضاء» به معناى شدت حرارت گرفته شده و به معناى سوزانيدن مى باشد. [1] چون در اين ماه گناهان انسان بخشيده مى شود، به اين ماه مبارك رمضان گفته اند.
وی یگانه فرزند امام عسکری علیه السلام یازدهمین امام شیعیان است.
امام مهدی(عج) در سحرگاه نیمه شعبان 255 ق در سامرّا چشم به جهان گشود نامادرش نرجس یا نرگس است و پس از پنج سال زندگی تحت سرپرستی پدر، و مادر بزرگوارشان نرجس خاتون، در سال 260 ق به دنبال شهادت حضرت عسکری علیه السلام ـ همچون حضرت عیسی علیه السلام و حضرت یحیی علیه السلام که در سنین کودکی عهده دار نبوّت شده بودند ـ در پنج سالگی منصب امامت شیعیان را عهده دار شدند. آن بزرگوار پس از سپری شدن دوران غیبت با تشکیل حکومت عدل جهانی احکام الهی را در سرتاسر زمین حاکمیت خواهد بخشید.
یک روز بهش گفتم من نمیدانم چرا توی این چند سال اخیر شما در معنویات رشد کردی .می خواست بحث را عوض کنداما سوالم را تکرار کردم . گفتم حتما علتی داره.گفت اگه طاقتش رو داری بشین تا برات بگم. به گزارش “خانه خشتی”، یه روز با رفقای محل وبچه های مسجد رفته بودیم دماوند. […]
حجت الاسلام کاشانی گفت: این جریان پیکان مبارزه را از استکبار به سمت خود شیعه برگردانده است. آن ها نسبت به جبهه استکبار هیچ مشکلی ندارند و این جبهه از آنها حمایت میکند.
حسین قدیانی: آهای قاسم سلیمانی! میبخشید که دارم با این لحن، شما را خطاب میکنم. سخنی دارم با شما. صریح و رک! ۸ سال جنگ تحمیلی، جان شیرین خود را به بازی گرفتید بس نبود که باز هم مشغول جنگ هستید؟! آن هم با لعین داعشی که در قساوت، الگو از شمر و حرمله گرفتهاند؟! آن هم کیلومترها جلوتر از شلمچه و طلائیه و مجنون؟! آن هم در خاک کشور همسایه؟!
مقاله اي در پايگاه اينترنتي العالم با عنوان داعش كيست و چه اهدافي دارد؟ منتشر شده كه در آن به جزئياتي درباره گروهك دولت اسلامي عراق و شام معروف به داعش اشاره شده است.
به گزاش واحد مركزي خبر ، در پايگاه اينترنتي العالم آمده است : داعش در ماه آوريل سال 2013 ميلادي تشكيل شد.
داعش به سود چه كسي مي جنگد؟ اين سوالي است كه در سايه پيشروي هاي جنگجويان "دولت اسلامي در عراق و شام" در جبهه هاي سوريه و عراق و لبنان مطرح مي شود.
بي نمازي آثار و نتايج شوم فراوان مادي و معنوي را به دنبال دارد؛ كه در پاسخ به اين سوال به گوشه هايي از اين آثار شوم مي پردازيم : در ادامه مطلب به اين موضوع مي پردازيم...............
خروح يماني در يمن است نه عراق و همراه و هم زمان با خروج خراساني و سفياني است، او فردي قيام نميكند بلكه قيام جمعي داشته و داراي لشگر مسلحي هست كه در مقابل سفياني قرار ميگيرد.
عده اي بر اين باورند كه تشكل تندرو سلفي "جبهه النصره" ناگهان در صحنه سوريه حضور يافت و هيچ سابقه اي در اين كشور نداشت، اما برخي ديگر معتقد هستند كه اين تشكل تروريستي از سالها قبل و به طور مشخص از زمان سقوط صدام ديكتاتور عراق فعاليت خود را در خاك سوريه آغاز كرد. عده اي هم ريشه و شالوده اين تشكل را در سوريه به اوايل قرن بيست و يكم مي دانند.
جنگ در يمن به احتمال بسيار زياد، سرآغاز يك سلسله تغييرات ژئوپلتيكي مهم در منطقه خاورميانه خواهد بود.
به گزارش بيباك، مهدي محمدي كارشناس امور بين الملل در يادداشتي به بررسي جوانب و دلايل حمله عربستان به يمن و پيامد هاي آن پرداخت.